Новини Kumpel’ Group

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

4 weeks ago

Kumpel Group

Зустрічаймо хмільну новинку від нашої пивоварні Kumpel Beer — традиційний бельгійський світлий ель Tripel 🍺
Має солодкий присмак із помірною гіркотою та фруктовий аромат, що підкреслюється запахом стиглої дині від хмелю "Hallertauer Melon", навіюючи спогади про полум'яне літо 💛

Приходь смакувати у заклади нашої мережі, купляй у крамничках Kumpel Market або ж замовляй на сайті kumpel-beer.com/
Скуштуй цю осінь на смак разом із Кумпелем 🍂
Kumpel Craft Tripel
Стиль Бельгійський світлий ель – 0,33л
Густина 20%
Міцність 8%
IBU 27
...

Зустрічаймо хмільну новинку від нашої пивоварні Kumpel Beer — традиційний бельгійський світлий ель Tripel 🍺 
Має солодкий присмак із помірною гіркотою та фруктовий аромат, що підкреслюється запахом стиглої дині від хмелю Hallertauer Melon, навіюючи спогади про полумяне літо 💛

Приходь смакувати у заклади нашої мережі, купляй у крамничках Kumpel Market або ж замовляй на сайті https://kumpel-beer.com/
Скуштуй цю осінь на смак разом із Кумпелем 🍂
Kumpel Craft Tripel
Стиль Бельгійський світлий ель – 0,33л
Густина 20%
Міцність 8%
IBU 27

2 months ago

Kumpel Group

З високої полонини в Інстаграм🏔
Неймовірна історія наймолодшого ватага Гуцульщини - Івана Максимюка в дев'ятому епізоді гастрономічного каналу Їсти Пити Говорити з Ihor Lylo.
Іван розповідає про те, завдяки чому славиться гуцульська високогірна бриндза та про роботу ватага в 21 столітті🧀

Як вижити в горах без інтернету? Чому круто "крутити коровам хвости"? Таку подорож блог здійснив завдяки проєкту Культурно-туристичний маршрут Гуцульські сирні плаї, що реалізується в межах партнерської програми "Культура. Туризм. Регіони" Український культурний фонд та Державного агентства розвитку туризму.

Підтримуйте нас на патреоні🥰 www.patreon.com/jisty_pyty_go...
...

2 months ago

Kumpel Group

Вже сьогодні чекаємо вас в самому центрі подій Street Food So Good! Craft&Kumpel підготував для твого святкування найсмачніше меню до крафтового пива Кумпель!

А також ми вже готові пригощати вас добрим пивом!
На кранах:
🍺 Світле
🍺 Золотий Ель
🍺 Бронзовий Ель
🍺 Witbier
🍺 Imperial IPA
🍺 Western IPA
У пляшках:
🍻 Citra APA
🍻 Пшеничне
🍻 IPA світла
🍻 IPA темна
🍻 Mosaic

Зустрінемось на Street Food Festival ДОЩ 😉
...

Вже сьогодні чекаємо вас в самому центрі подій Street Food So Good! Craft&Kumpel підготував для твого святкування найсмачніше меню до крафтового пива Кумпель!

А також ми вже готові пригощати вас добрим пивом!
На кранах:
🍺 Світле
🍺 Золотий Ель
🍺 Бронзовий Ель
🍺 Witbier
🍺 Imperial IPA
🍺 Western IPA
У пляшках:
🍻 Citra APA
🍻 Пшеничне
🍻 IPA світла
🍻 IPA темна
🍻 Mosaic

Зустрінемось на Street Food Festival ДОЩ 😉

2 months ago

Kumpel Group

Де ж найкраща бриндза на Верховині 😉?

У цьому епізоді канал "Їсти Пити Говорити" нарешті розширює географію та пропонує дізнатися, де найкраща бринза на Верховині. Таку мандрівку блог здійснив завдяки проєкту Культурно-туристичний маршрут Гуцульські сирні плаї, що реалізується в межах партнерської програми "Культура. Туризм. Регіони" Українського культурного фонду ( Український культурний фонд) та Державного агентства розвитку туризму.

У восьмому епізоді історик та автор каналу Ihor Lylo побував в гостях у пані Люби, авторки особливої високогірної бринзи, яка не тільки ділиться рецептом справжнього гуцульського баношу, але й розповідає про тонкощі родинної справи. Як це жити серед гір в майже столітній хаті - дізнавайтеся вже сьогодні. Будемо вдячні за ваші рецепти баношу чи місця, де ви любите ним смакувати у коментарях до цього відео.

Повне відео на нашому ютуб каналі за посиланням у коментарях👇
...

2 months ago

Kumpel Group

Ми повертаємося, щоб разом з вами "Їсти.Пити.Говорити"

У цьому епізоді історик Ihor Lylo говорить про єврейську кухню Галичини з шефинею кафе Єрусалим у Львові Lola Landa і не просто говорить, а й готує легку закуску з баклажанів за Льолиним рецептом і під її чітким керівництвом.

🍽 Чим різниться кухня ашкеназі та сефардів і які саме страви готують в Єресалимі у Львові?
🍽 Які звиклі страви для кожної галицької господині насправді єврейські - як до прикладу цвіклі?
🍽 Ну і шок контент - форшмак насправді не єврейська національна страва і готувалася початково не з риби! Про велику частину "галицької вавилонської кухні" вже у цьому епізоді 😉

Посилання на відео на ютуб канал у коментарі!
...

3 months ago

Kumpel Group

Пиво з картоплі? В сезон копання картоплі? На пивному фестивалі у Львові? Так, це реальність 🙂
Темне картопляне пиво Крумпель від пивоварні Кумпель зварене спеціально до Craft Beer & Vinyl Music Festival
l що вчергове проходитиме у Львові 10-12 вересня.
Щоразу усі учасники фестивалю намагаються здивувати гостей спеціальними новинками, а саме цього року пивовари вирішили фантазувати навколо темного пива виключно з українських інгредієнтів.

Пиво Крумпель - це сухий портер, його міцність 5%, густина 12.3, IBU 30.
...

Load more